top of page

Perfil

​Manel Ibars es un expert en el món de la bicicleta. Porta més de 25 anys de pràctica incombustible de les diferentes especialitats del mountain bike, XC, Enduro, descens, dirt jump, freeride, 4x, Pumptrack i també BMX race i freestyle.

Tota una Vida dedicada al món de la Bicicleta

A més de la competició, el seu caràcter polifacètic i el seu bagatge pluridisciplinar l'ha portat a participar a centenars de reportatges per a revistes, programes i anuncis de TV, radio, Internet. Dissenya i construeix circuits de bicicleta de tot tipus a l'avantguarda de les darreres tendències a nivell mundial. Ha incorporat la bici amb tota la seva magnitud al seu estil de vida. Ha fet de la seva passió la seva professió.Mestre d'Educació Física (UAB), Técnico d'Activitats Físico-Esportives i Tècnic de Ciclisme (Escola Catalana de l'Esport). Ha impartit cursos de ciclisme a  tots els nivells, des de universitats a instituts i escoles, de ciclistes professionals a aficionats, principiants i infants. Ferm compromís amb la promoció de la bicicleta.Ha estat en més de 100 bikeparks i més de 200 pumptracks de diferents països d'arreu del món. Practicant, analitzant i aprenent per a incorporar a la seva experiència d'haver participat en el disseny i construcció de més de 100 circuits de MTB, BMX i pumptrack.

Resultats

Mountain bike - 50 curses de MTB disputades Xc, Enduro però sobretot DH.

Guanyador del Snow Bike Vallnord

3º Copa de España MTB - 4x​BMX   100 curses disputadrs entre competicions internacionals, nacionals i regionals. Race & Freestyle

Campió de Catalunya Absolut 2006

3º Campionat d'Espanya Cruiser Èlit

bottom of page